Kinderboerderij zoekt hulp voor speeltuin

Aalsmeer – Kinderboerderij Boerenvreugd kijkt reikhalzend uit naar het moment dat de deuren weer open mogen. Enkele weken geleden is er gestart met de renovatie van de speeltuin. Met in het vooruitzicht een mogelijke heropening van de boerderij moeten de handen nog even flink uit de mouwen. Om de speeltuin weer veilig te maken voor de kinderen moet er nog ongeveer 80 m3 boomschors de speeltuin in worden gereden en verdeeld worden over het terrein. Een flinke klus waarvoor hulp wordt gezocht.

Boerenvreugd is op zoek naar mensen die op zaterdag 8 mei voor 1 dag de handen uit de mouwen willen steken op de boerderij. Alle werkzaamheden op deze Doe-dag vinden buiten plaats. Naast het uitrijden van het schors zal ook de zandbak schoongemaakt worden en zijn er wat reparaties aan het hekwerk nodig. De Doe-dag begint om 9.00 uur.

Iedereen die zin heeft om deze dag (of een gedeelte van de dag) te helpen is van harte welkom op Boerenvreugd aan de Beethovenlaan 118 in Aalsmeer. De coronamaatregelen worden tijdens de Doe-dag in acht genomen en er is voldoende ruimte om goed afstand te houden. De vrijwilligers van de boerderij zorgen voor alle materialen en voor lunchpakketjes.
Aanmelden of informatie via bestuur@boerenvreugd.nl

Foto: eigen foto

Gepubliceerd: 28 april 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×