Muziek als tegenmacht bij ‘Sem op Zaterdag’

De week van Koningsdag, versoepeling van de coronamaatregelen én onzekerheden over de vele corona-besmettingen en de consequenties daarvan, is voor Sem van Hest reden om daar muzikaal tóch een vrolijk begin van het weekend van te maken. Als een soort tegenmacht gaat Sem er op zaterdag 1 mei een gezellige uitzending van maken tussen 10.00 en 12.00 uur.

Sem van Hest, de Limburgse Aalsmeerder, trakteert iedere zaterdag de luisteraars op soms onnavolgbare wijze op heerlijke muziek en bijzondere gasten. Zijn keuzes zijn wat betreft inhoud, artiest of titel vaak gerelateerd aan de actualiteit en worden relaxed en informatief toegelicht. Alle genres en dus muziek van alle continenten komen gevarieerd aan bod met een accent op ‘licht verteerbaar’.

Sem op Zaterdag wordt iedere zaterdag uitgezonden tussen 10.00 en 12.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 27 april 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×