Gert de Ruiter op herhaling in ‘Door de Mangel'

De coronamaatregelen zijn iets verruimd, waardoor mogelijk binnenkort weer een nieuwe live-gast te horen zijn in de Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’. Komende twee maandagen echter nog een herhaling i.v.m. de meivakantie.

Komende maandag 3 mei zal de 222e aflevering, die eerder is uitgezonden op 10 september 2018, te beluisteren zijn. In die uitzending was Gert de Ruiter te gast. Hij is sinds 8 april 2018 de voorganger van de Hervormde Kerk. De Ruiter is geboren in IJmuiden, maar opgegroeid in Nijverdal. “Ik voel me dan ook eigenlijk een Tukker”. In eerste instantie werkte hij in de IT, maar ging na zijn roeping theologie studeren in Kampen. Via Musselkanaal, Monnickendam en Elburg is de predikant in Aalsmeer neergestreken. “Het is mijn visie om de kerken in Aalsmeer te verbinden. Niet de nadruk leggen op de verschillen, maar op de overeenkomsten”, aldus de in Kudelstaart woonachtige Italiëliefhebber.

Zijn voorganger in het programma Saskia Driezen is zeer benieuwd hoe het hem bevalt en wat zijn visie is op kerkelijk Aalsmeer. Het antwoord op deze vragen hoor je aanstaande maandag vanaf 19.00 uur.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Gert de Ruiter

Gepubliceerd: 27 april 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×