Wethouder Alink bij ‘Radio Aalsmeer Politiek’

Drie maal is scheepsrecht kun je wel zeggen. Door verschillende oorzaken zijn de twee vorige uitzendingen van ‘Radio Aalsmeer Politiek’, kortweg ‘RAP’, afgelast. Voor de derde keer een poging om met wethouder Wilma Alink-Scheltema in gesprek te gaan op woensdag 5 mei. Uiteraard komt het voorstel voor het nieuwe afvalbeleid voorbij, maar Sem en Erik gaan haar nog veel meer vragen.

Heeft u vragen voor de wethouder? Stuur uw vraag dan naar sem@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending met 0297-325858.

‘Radio Aalsmeer Politiek’, kortweg RAP is het politieke achtergrond programma bij Radio Aalsmeer. In het programma dat gemaakt wordt door politicoloog Erik Kreike en presentator Sem van Hest, wordt regelmatig het debat gevoerd met vertegenwoordigers van de lokale partijen en het college van burgemeester en wethouders.

Radio Aalsmeer Politiek’ wordt twee keer per maand op woensdag uitgezonden tussen 19.00 en 20.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Foto: Wilma Alink | Gemeente Aalsmeer

Gepubliceerd: 27 april 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×