'Verhalenderwijs' begonnen in een nieuw boek

‘Verhalenderwijs’ is 2 weken geleden in een nieuw boek begonnen: ‘Dex’ van Mijke Pelgrim. Dat was bovendien de datum dat het voorleesprogramma precies een jaar bestond! Alle reden voor een klein feestje in de studio.

‘Dex’ gaat over vriendschap. Dex gaat namelijk naar de middelbare school, samen met zijn beste vriend Brian. We lezen over wat er gebeurt als je naar de middelbare school gaat en oude en nieuwe vrienden mengen.

Mijke Pelgrim, de schrijfster, is ook docente Engels op een middelbare school. En het bijzondere aan de uitzendingen is dat haar leerlingen uit de tweede klas de muziek voor dit programma hebben uitgezocht. Luisteren dus!

Verhalenderwijs’ wordt iedere woensdag uitgezonden van 17.00 – 18.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: programmamakers Marion Geisler (l) en Rinus van Itterzon

Gepubliceerd: 3 mei 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×