Paaswandeling Boerenvreugd een succes

Aalsmeer – Kinderboerderij Boerenvreugd in de Hornmeer is nog altijd gesloten voor publiek, maar kijkt desondanks terug op een geslaagde paaswandeling. Gedurende 3 weken konden kinderen tijdens een wandeling om het boerderijterrein op zoek gaan naar paasitems. Bij ieder item stond een letter. De letters samen vormden een woord.

Dat de paaswandeling in de smaak viel bleek wel uit de vele inzendingen. De brievenbus bij de kinderboerderij stroomde vol met goede antwoorden. De juiste oplossing moest zijn: Paashaas. Uit alle inzendingen zijn drie prijswinnaars getrokken. Sanne, Ziva en Fabian waren de gelukkigen. Het drietal kwam in het Paasweekend de prijs op de kinderboerderij in ontvangst nemen.

Foto: eigen foto

Gepubliceerd: 5 april 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×