Schietincident aan de Witteweg

Aalsmeer – Aan de Witteweg in Aalsmeer heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag omstreeks 4.00 uur een schietincident plaatsgevonden. Twee personen hebben een bedrijfspad onder vuur genomen. Om deze daad te maskeren werd er tegelijkertijd vuurwerk afgestoken. De politie was zeer snel ter plaatse en zette de achtervolging in. Het is niet bekend of er aanhoudingen zijn verricht. Het bedrijfspand is beschadigd geraakt.

De politie Aalsmeer/Uithoorn laat desgevraagd weten dat i.v.m. het lopende onderzoek nog geen informatie geven kan worden. Wie meer informatie heeft over het schietincident of de locatie wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Zie voor filmbeelden van de beschieting dit bericht op de Facebookpagina van ‘Aalsmeer Vandaag’: https://fb.watch/4NKk9wfeIE/

Foto: VTF – Vivian Tusveld

Foto: Schietincident Witteweg (VTF - Vivian Tusveld)

Gepubliceerd: 10 april 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×