Speelpleintje Geerland grondig opgeknapt

Kudelstaart – Na meerdere weken werken is het speelterreintje dat centraal gelegen is in Geerland gereed en in gebruik genomen. Het groen zal in de komende weken worden aangeplant. De inrichting van het speelplaatsje is tot stand gekomen in samenwerking met direct omwonenden.

“Na veertig jaar was het wel nodig om het pleintje eens grondig op te knappen. De bestrating en het groen was in slechte staat en de speelattributen waren verouderd”, vertelde een omwonende. “Het is nu prachtig opgeknapt.” Er zijn ronde vormen gebruikt en de ondergrond bestaat uit kleurrijk kunstgras. De Dorpsraad Kudelstaart wilde het speeltuintje openen met een buurtborrel, maar dat kan in de huidige situatie niet doorgaan.

Na deze renovatie volgen meerdere speeltuintjes in Aalsmeer en Kudelstaart. De Dorpsraad Kudelstaart wil samen met de gemeente een prioritering opstellen van de op te knappen speeltuintjes. Samen werken aan een mooier Kudelstaart!

Foto: Speelpleintje Geerland | (c) Radio Aalsmeer (E.H.)

Gepubliceerd: 1 april 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×