Stel al je vragen over gameverslaving

Aalsmeer – Wat moet je doen als gamen de overhand neemt? Hoe ga je met je kind in gesprek over gamen? En waar ligt de grens tussen een probleem en een leuke hobby? Het zijn vragen waar ouders maar ook de jongeren zelf mee kunnen worstelen. Het aantal meldingen van problematisch gamen neemt toe nu de coronamaatregelen aanhouden. Huisartsen en JGZ instellingen luiden daarom de noodklok.

Brijder Jeugd organiseert op dinsdag 20 april aanstaande een bijeenkomst via internet, om vragen van ouders en jongeren te beantwoorden. Brijder Jeugd is er voor jongeren uit Noord- en Zuid-Holland van 12 tot 23 jaar. Ze geven betrouwbare informatie over alcohol, drugs, tabak en gamen. Tijdens de online bijeenkomst vertellen twee professionals meer over de rol die gamen heeft voor jongeren.

Online bijeenkomst
Tijdens de online bijeenkomst kun je in een veilige, afgeschermde omgeving vragen stellen aan de experts. De vragen worden zoveel mogelijk direct beantwoord. De bijeenkomst is te volgen via laptop, computer of tablet. Het begint op dinsdag 20 april om 19.30 uur en duurt tot 20.20 uur.

Hoe doe je mee?
Inschrijven kan gratis en makkelijk via deze link. Als je vragen hebt kunt je mailen naar: preventie@brijder.nl of bellen met: 088 – 3582260.

Foto: pexels.com

Gepubliceerd: 14 april 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×