Win een ontbijtje, lunch of diner voor je moeder

Aalsmeer – Moederdag, dat is hét uitgelezen moment om alle fantastische moeders nog eens extra te verwennen met mooie bloemen of een bijzonder cadeautje. De ondernemers uit Aalsmeer Centrum doen daar nog eens een schepje bovenop: je moeder hoeft op Moederdag niet voor het eten te zorgen, omdat jij een overheerlijke afhaalmaaltijd, lunch of ontbijtje voor haar kunt winnen.

Natuurlijk kun jij zelf ook lekker meegenieten, want je mag tot maar liefst honderd euro bestellen bij één van de restaurants of bakkers in Aalsmeer Centrum. Het enige wat je moet doen is de QR-code inscannen die vanaf 30 april bij ondernemers in Aalsmeer Centrum hangt en je gegevens achterlaten op het online formulier. Dit kun je doen tot en met donderdag 6 mei. De dag erna hoor je of jij, samen met nog vier andere prijswinnaars, voor je moeder iets lekkers mag afhalen op Moederdag. Je mag bestellen bij een restaurant of bakker naar keuze en dat zijn er veel in Aalsmeer Centrum.

Dat wordt vast een fijne Moederdag dit jaar!

Gepubliceerd: 27 april 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×