'Aalsmeer in Beweging' op TV met de Rollatorwandelclub

Aalsmeer – Nu het voorjaar is aangebroken, alle deelnemers van de Rollatorwandelclub vrijwel allemaal gevaccineerd zijn, maar er nog steeds geen groen licht komt om het rollatorwandelen op de woensdag- morgen weer te starten, begint het wel heel erg te kriebelen bij club. De deelnemers missen dat uurtje ‘gezellig met elkaar en ook nog een beetje sportief bewegen’! Het enthousiasme van de club krijgt een nieuwe vorm, want vanaf woensdagmorgen 28 april zal de Rollatorwandelclub ook op televisie zijn. Iedereen kan dan gewoon thuis meedoen, en kennismaken met club waar je met of zonder rollator, altijd welkom bent.

Gezelligheid is voor iedereen belangrijk en met elkaar bewegen is echt hartstikke leuk. Dus schakel op tijd in voor de afleveringen van Aalsmeer in Beweging van de Rollatorwandelclub, op woensdagmorgen om 10.30 uur.

Foto: Opnames van de eerste aflevering. (eigen foto)

Gepubliceerd: 27 april 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×