Afsluitingen Van Cleeffkade en Burg. Kasteleinweg

Aalsmeer – Zoals iedereen uit de regio inmiddels gemerkt, ligt er momenteel een tijdelijke rotonde op de kruising van de Burgemeester Kasteleinweg met de Van Cleeffkade. Om tot een definitieve rotonde te komen starten op 31 mei de werkzaamheden. Tijdens de werkzaamheden worden delen van de kruising afgesloten voor het verkeer. Zo wordt het doorgaand verkeer tussen de gemeenten Haarlemmermeer en Uithoorn via de N201 geleid. De werkzaamheden duren tot half september 2021.

Om de rotonde aan te kunnen leggen, worden damwanden aangebracht in de hoek tussen Studio’s Aalsmeer en de Van Cleeffkade en in de bocht van de Oosteinderweg. Vervolgens wordt gewerkt aan de nieuwe rotonde. De werkzaamheden vinden in fases plaats.

Afsluiting Van Cleeffkade
Vanaf 31 mei tot en met 4 juni is verkeer van de Burgemeester Kasteleinweg naar de Van Cleeffkade en andersom niet mogelijk. Verkeer vanaf de Burgemeester Kasteleinweg richting de Oosteinderweg en andersom is nog mogelijk. Ook kan het verkeer rechtdoor rijden over de Burgemeester Kasteleinweg. Autoverkeer voor het winkelgebied Aalsmeer Centrum wordt omgeleid via de Ophelialaan/Stommeerweg.

Afsluiting Burgemeester Kasteleinweg Kaartje omleidingen Van Cleeffkade van 5 juni tot en met 23 juli 2021
Van 5 juni tot en met 23 juli is de kruising van de Burgmeester Kasteleinweg en de Van Cleeffkade grotendeels afgesloten. Het verkeer van en naar de Van Cleeffkade rijdt over een tijdelijk aangelegde weg langs de Van Cleeffkade. Verkeer van en naar de Oosteinderweg is niet meer mogelijk. Ook kan het verkeer niet meer rechtdoor over de Burgemeester Kasteleinweg rijden. Autoverkeer voor het winkelgebied Aalsmeer Centrum wordt omgeleid via de tijdelijke weg of via de Ophelialaan/Stommeerweg.

Doorgaand verkeer via de N201
Tijdens het werk aan de nieuwe rotonde bij de Van Cleeffkade wordt doorgaand verkeer tussen Haarlemmermeer en Uithoorn omgeleid om via de N201.

Voor fietsers geldt de huidige omleiding via de Lijnbaan en de Dorpsstraat.

Het zal even voor wat overlast zorgen, maar als het goed is levert het straks ook wat op!

Foto: impressie van de nieuwe rotonde | provincie Noord-Holland

Gepubliceerd: 26 mei 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×