Bedankje voor alle zorgverleners in 'Sem op Zaterdag'

Voor zaterdag 15 mei heeft Sem van Hest weer een heerlijk muzikaal menu samengesteld. In ‘Sem op Zaterdag’ worden de zorgverleners in ruimste zin van het woord muzikaal bedankt en wellicht ondersteunt. Dit alles gelardeerd met een snufje Eurovisie Songfestival. Speciale aandacht dus voor het ziekenhuispersoneel, de thuiszorg, politie, boa’s, brandweer, verkeersregelaars, enz.

Sem van Hest, de Limburgse Aalsmeerder, trakteert iedere zaterdag de luisteraars op soms onnavolgbare wijze op heerlijke muziek en bijzondere gasten. Zijn keuzes zijn wat betreft inhoud, artiest of titel vaak gerelateerd aan de actualiteit en worden relaxed en informatief toegelicht. Alle genres en dus muziek van alle continenten komen gevarieerd aan bod met een accent op ‘licht verteerbaar’.

Sem op Zaterdag wordt iedere zaterdag uitgezonden tussen 10.00 en 12.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 11 mei 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×