'Intermezzo' op de Italiaanse toer

Intermezzo, het klassieke radioprogramma besteedt op 10 mei aandacht aan Italiaanse componisten. Waarbij zeker aandacht voor de priester, componist en violist Vivaldi met de 4 jaargetijden. Maar ook enige koorwerken uit opera’s van o.a. Verdi. Overige werken die presentator Sem van Hest laat horen zijn op het moment van schrijven nog een verrassing, ook voor Sem zelf.

‘Intermezzo’ wil klassieke muziek meer onder de aandacht brengen van het Aalsmeerse publiek. Wekelijks zoeken programmamakers Sem van Hest en Cor Knol om de beurt de mooiste muziekstukken uit voor liefhebbers van klassieke muziek.

‘Intermezzo’ wordt iedere maandag van 21.00 – 23.00 uur uitgezonden. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 5 mei 2021 om 19:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×