Kristian van Heemskerk op herhaling in ‘Door de Mangel'

De coronamaatregelen zijn iets verruimd, waardoor mogelijk binnenkort weer een nieuwe live-gast te horen is in de Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’. Komende maandag echter nog een (hopelijk) laatste herhaling. Dan zal de 223e aflevering, die eerder is uitgezonden op 17 september 2018, te beluisteren zijn. In die uitzending was Kristian van Heemskerk te gast. Zijn voorganger, Gert de Ruiter, heeft hem destijds in Monnickendam getrouwd en nu wonen zij een paar huizen van elkaar. Hij is in Kudelstaart komen wonen vanwege de korfbal en ook heeft hij interessant werk aldus de dominee.

De Zeeuwse Kudelstaarter omschreef zichzelf als mensen-mens, teamspeler en nieuwsgierig. Hij kwam via Amsterdam naar Kudelstaart om in de buurt te wonen van zijn werk. Dat er een leuke korfbalvereniging was, heeft zeker meegespeeld om te verhuizen. Korfbal is naast een tactische ook een sociale sport die hele families beoefenen. Voor de kost verkoopt de Kudelstaarter agrarische machines en heeft daarmee zijn ‘droombaan’ gevonden.
Dit en meer hoor je aanstaande maandag vanaf 19.00 uur in ‘Door de Mangel’.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Kristian van Heemskerk | eigen foto

Gepubliceerd: 3 mei 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×