'Echt Esther' ontvangt auteur Mascha Gesthuizen

Deze week ontvangt talkshowhost Esther Sparnaaij schrijfster Mascha Gesthuizen in ‘Echt Esther’. Zij komt vertellen over haar nieuwste boek ‘De Stier’. Zij was was al eens eerder te gast bij presentatrice Esther Sparnaaij en toen spraken zij over depressie. Het thema van haar eerste boek. Nu komt ze ook naar Aalsmeer voor haar tweede boek.

Het verhaal van ‘De stier’ is deels tijdens de coronacrisis geschreven. Tijdens deze crisis waarin we opgesloten zitten met onze gezinnen, is de dreiging van huiselijk geweld groter. Terecht wordt hier aandacht voor gevraagd, maar bedenk dat huiselijk geweld van alle tijden is. Na de coronacrisis zal dit niet voorbij zijn.

Heb jij een vraag voor Marcha? Mail deze voor donderdag naar esther@radioaalsmeer.nl.

‘Echt Esther wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 31 mei 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×