'R.A.P' blikt alvast vooruit op gemeenteraadsverkiezingen

Op 2 juni hopen Erik Kreike en Sem van Hest weer meeredere raadsleden te ontvangen in het politieke praatprogramma RAP. In ieder geval komt Dirk van der Zwaag, fractievoorzitter VVD bij RAO. De onderwerpen deze avond zijn o.a. de kadernota, nieuwe infrastructuur en kleine vooruitblik op verkiezingen volgend jaar.

Heeft u vragen voor de raadsleden? Stuur uw vraag dan naar sem@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending met 0297-325858.

‘Radio Aalsmeer Politiek’, kortweg RAP is het politieke achtergrond programma bij Radio Aalsmeer. In het programma dat gemaakt wordt door politicoloog Erik Kreike en presentator Sem van Hest, wordt regelmatig het debat gevoerd met vertegenwoordigers van de lokale partijen en het college van burgemeester en wethouders.

Radio Aalsmeer Politiek’ wordt twee keer per maand op woensdag uitgezonden tussen 19.00 en 20.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 25 mei 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×