Joany Voorn gast in ‘Door de Mangel'

Maandag 17 mei was de Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’ eindelijk weer eens live na een maandenlange door corona gedwongen periode van herhalingen. Jamie Baars was live in de studio en Joyce Overvliet schoof digitaal aan via Skype. Zij staan ook wel bekend als de ‘Breinmeisjes’: via Instagram maken zij mentale problemen bespreekbaar. Maar ook hun werk als Praktijkondersteuner Huisarts en kwaliteitsmedewerker met Korsakov patiënten kwamen aan bod. Beiden zijn levensgenieters en hebben dat ook in hun armen laten tatoeëren.

Natuurlijk hebben Jamie en Joyce ook weer een nieuwe gaast uitgenodigd. Maandag 31 mei komt Joany Voorn naar de studio. Zij heeft een restaurant in Kudelstaart gehad en heeft nu een carrière switch gemaakt. Joyce en Jamie willen graag weten hoe het met haar nieuwe massage bedrijf gaat. Dit en meer hoor je aanstaande maandag vanaf 19.00 uur.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Joany Voorn | eigen foto

Gepubliceerd: 25 mei 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×