Gemeenteraad Aalsmeer met Dick Benschop in gesprek

Aalsmeer –  Op woensdag 2 juni zal de gemeenteraad van Aalsmeer in gesprek gaan met Dick Benschop, de CEO van Schiphol. Aanleiding van het gesprek zijn de door Schiphol voorgestelde hinderbeperkende maatregelen om overlast in de omgeving van Schiphol te verminderen.

Vanwege de coronamaatregelen zullen niet alle raadsleden aanwezig zijn, maar slechts één raadslid per fractie. Dit zijn raadsleden die ook deel uitmaken van de klankbordgroep Schiphol van de gemeenteraad. Hoewel het gesprek onderdeel uitmaakt van het reguliere periodiek overleg dat Aalsmeer met Schiphol heeft, komt het niet vaak voor dat de CEO zelf aanschuift. Tevens zal de Luchtverkeersleiding Nederland (LVNL) aanwezig zijn.

Vergadering volgen
In verband met het coronavirus is publiek helaas niet toegestaan bij deze vergadering. U kunt de vergadering echter rechtstreeks volgen via de website vanaf 20.00 uur of achteraf terugkijken. Meer informatie over de door Schiphol voorgestelde maatregelen vindt u hier.

Gepubliceerd: 25 mei 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×