Gratis geranium bij aankoop moederdagcadeau

Aalsmeer – Wederom kan er geen Geraniummarkt en braderie georganiseerd worden in Aalsmeer Centrum. Net als vorig jaar wil Total Copy Service toch iets extra’s met bloemen doen op de vrijdag en zaterdag voor de moederdag. Zeker in deze tijd vinden zij dat klanten opgevrolijkt moeten worden met bloemen. Iedere klant die bij de winkel iets koopt, krijgt als bedankje een geurige geranium cadeau. Deze vrolijke zomerbloeiers zijn een eyecatcher voor je terras, balkon of tuin.

“Bij ons zijn vele originele Moederdag-cadeaus te koop,” zegt Dirk Box. “De geranium is een extra cadeautje waar we onze klanten graag mee verrassen. Een blijk van waardering.” Voor deze actie geldt op = op, dus wacht niet te lang. Laat de advertentie uit de krant zien of toon het berichtje hierover via de social media.

Gepubliceerd: 4 mei 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×