Thema 'Verlangen' voor Gedichtentuin 2021

Aalsmeer – Ook dit jaar organiseert ‘Podiumkunsten & Literatuur’ van KCA de Gedichtentuin op het Boomkwekerskerkhof. Met of zonder beperkingen vindt dit poëtische evenement daar plaats in de eerste drie weekends van september. Het thema is ‘Verlangen’. Hopelijk kan iedereen elkaar dan weer ontmoeten en begroeten met een omhelzing of een kus na de lockdown. Stuur je gedachten hierover in een gedicht aan Marijke Haremaker via e-mail haremakerjcp@hetnet.nl. Verlangen is een breed bepalend woord in oude, nieuwe, normale of bijzondere tijden. Een tip: zoek iets anders dan corona-gerelateerd.

Houd maximaal 14 regels aan, exclusief titel en ondertekening. De uiterste aanleverdag is 18 juli 2021. Een jury beoordeelt alle inzendingen en de mooiste gedichten worden geplastificeerd en zijn tijdens de eerste weekenden in september op het Boomkwekerskerkhof te bewonderen.

Foto: Boomkwekerskerkhof (archief)

Gepubliceerd: 4 mei 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×