Enquête over wonen in de Hornmeer

Aalsmeer – Woont u in Hornmeer? Hoe vindt u het om in Hornmeer te wonen? Heeft u ideeën over hoe uw wijk een nóg fijnere plek kan worden om samen in te wonen? Laat het weten door mee te doen aan de enquête van welzijnsorganisatie Participe Amstelland. U maakt dan ook kans om één van de twee VVV-bonnen ter waarde van 30 euro te winnen.

Samen met een groep betrokken bewoners uit Hornmeer, is Participe Amstelland actief om in kaart te brengen wat Hornmeer heeft en waar bewoners trots op zijn. Deze keer niet gericht op toekomstige bouwplannen of projecten, maar meer op de sociale ervaring. Hoe is het contact met uw buren? Ziet u eenzaamheid om u heen? Of merkt u dat nieuwe bewoners het lastig vinden om aansluiting te krijgen?

Scan de QR-code om de enquête in te vullen

Nadat dit in kaart is gebracht, is het de bedoeling hier met een groep actieve buurtbewoners handen en voeten aan geven in een Sociale Wijkagenda en die samen uitvoeren. Zo wordt inzichtelijk wat de buurtbewoners zelf kunnen betekenen voor elkaar en waar wellicht de professionele hulpverlening de wijk bij kan ondersteunen.

Heeft u vragen of wordt u enthousiast en zou u hierover willen meedenken? U kunt contact opnemen met Milena Luteijn via: m.luteijn@participe.nu. U kunt anoniem bijdragen waarvoor bij voorbaat hartelijk dank. Wilt u meedoen aan de loting voor de prijs, laat dan uw gegevens achter.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 3 mei 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×