Inschrijving Kunstroute geopend

Aalsmeer – KCA meldt in haar nieuwsbrief dat het groen licht van de Gemeente Aalsmeer heeft gekregen om de voorbereidingen voor de Kunstroute Aalsmeer 2021 –  hét kunstfestival van het jaar met duizenden bezoekers – te starten. Deze kunstzinnige happening wordt dit jaar gehouden op zaterdag 18 en zondag 19 september.

Het wordt ongetwijfeld weer een inspirerend kwalitatief hoogwaardig evenement voor duizenden kunstliefhebbers en iedereen die zin heeft in een dagje uit met familie en vrienden. Gezellig én veilig.

Kunstenaars kunnen zich tot 15 juli 2021 inschrijven voor deelname aan de Kunstroute Aalsmeer 2021. Alle informatie is te vinden op deze website. Daar vindt u ook de download voor het deelnamereglement en het digitale inschrijfformulier.

Foto: archieffoto

Gepubliceerd: 25 mei 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×