Ook Kudelstaart flink op de schop

Kudelstaart – In Aalsmeer wordt er flink aan de wegen gewerkt, maar ook in Kudelstaart pakt de gemeente het nodige in de openbare ruimte aan. Zo wordt de omgeving rond de Proosdijhal flink opgeknapt. Het plein en parkeerplaatsen voor de sporthal zien er al keurig uit. Ook de fietspaden in dit gebied zijn opnieuw geasfalteerd, het sportveld is geëgaliseerd en opnieuw ingezaaid. Er wordt nu nog gewerkt aan de parkeerplaatsen en het fietspad bij IKC De Ruimte. Als dat afgerond is kan de vierde fase van het project aangepakt worden: het verhogen van de kruispunten Schweitzerstraat en Galvanistraat. Als laatste fase staat de herinrichting van de Daltonstraat en de aansluiting met de Hoofdweg op de rol.

Herinrichting Ambachtsheerweg
Bij de kruising van de Herenweg en de Bilderdammerweg met de Ambachtsheerweg staat op signaleringsborden dat de kruisingen dit voorjaar opnieuw zullen worden ingericht. De Dorpsraad Kudelstaart heeft daarover vragen gesteld en kreeg te horen dat deze werkzaamheden zijn uitgesteld tot na de afronding van de werkzaamheden aan de Daltonstraat. Dit omdat anders teveel toegangswegen naar Kudelstaart tegelijk afgesloten zijn. Bij het verbeteren en veiliger maken van deze kruisingen moeten er wel enkele bomen wijken. De gemeente heeft echter toegezegd dat er nieuwe bomen aangeplant zullen worden ter compensatie.

Gepubliceerd: 19 mei 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×