Week van de jonge Mantelzorger

Aalsmeer – De eerste week van juni is het de week van de jonge mantelzorger. In deze week wordt er extra aandacht besteed aan jonge mantelzorgers.

Mantelzorg en Meer en Het Cultuurgebouw Hoofddorp organiseren op 5 juni een toffe Upcycle Workshop. Ga lekker aan de slag met hout, verf en meer en breng nieuw leven in je oude spullen! Maak van pallets een tafel, van je oude skateboard een wandplank, buig lp-platen om tot lampenkap of stoffeer de oude stoel van je oma. Het kan allemaal. De activiteiten zijn voor jonge mantelzorgers die wonen in Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer en Uithoorn en vinden plaats in het Cultuurgebouw Hoofddorp op het Raadhuisplein in Hoofddorp

Je bent een jonge mantelzorger als je opgroeit met een langdurig ziek familielid, ongeacht of je zorgtaken op je neemt of niet. Het kan hierbij gaan om een broer, zus, ouder of een inwonend familielid met een chronische ziekte of handicap, psychische klachten, een beperking of een verslaving.

Meld je aan via info@mantelzorgenmeer.nl of 020-5127250 en vermeld je naam, e-mailadres, woonplaats en leeftijd.

Foto: archieffoto

Gepubliceerd: 4 mei 2021 om 15:59 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×