'Aalsmeer by Night - Dance Night' terug van weggeweest

Het programma ‘Aalsmeer by Night’ kent geen zomerstop, zomervakantie of zomerreces. Sterker nog: vanaf donderdagavond 24 juni zijn er in de zomermaanden elke tweede en vierde donderdag extra lange afleveringen te beluisteren!

Daarmee is de ‘Aalsmeer by Night – Dance Night’ ook weer terug op Radio Aalsmeer. Een twee uur durend dansfeest op je radio met oude dansplaten en nieuwe dance tracks. Het best dansbare uit heden en verleden. In elke ‘Dance Night’ staat een dance-artiest centraal waarvan meer muziek te horen is. Deze donderdag staat de spotlight op Boney M, de discogroep uit de jaren 70. Verder die twee uur: het lekkerste uit 50 jaar dansmuziek met Meindert van der Zwaard. De ‘Aalsmeer by Night – Dance Night’ wordt de komende weken om de week uitgezonden, op donderdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur, voorafgaand aan de wekelijkse reguliere uitzending tussen 22.00 en 24.00 uur..

‘Aalsmeer by Night’ wordt iedere donderdag uitgezonden van 22.00 – 24.00 uur, maar deze week vanaf 20.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist. Volg ‘Aalsmeer by Night’ ook op Facebook.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 21 juni 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×