'DownTown Radio XXL' met live optredens

Deze maand zouden er twee leuke evenementen georganiseerd worden in Aalsmeer voor mensen met een verstandelijke beperking: de botendag van Stichting Dag van je Leven en DownTown Ophelia. Omdat dit niet door kon gaan, hebben Dennis, Rinus en Ilse net als vorig jaar weer een klein alternatief bedacht.

Ze maken zaterdag tussen 14.00 en 16.00 uur DownTown Radio & TV XXL. Een programma van twee uur met onder andere live optredens van Anita Sanders, Edo Barends en Zingende DJ Dennis. DJ Wally komt helpen met de techniek en bewoners van Ons Tweede Thuis-woonvoorziening De Kwakel zijn te gast. Ook is er een reportage met terugblik op de optredens die Stichting Dag van je Leven afgelopen zaterdag bij 18 OTT-voorzieningen heeft geregeld.

DownTown Radio‘ wordt iedere derde zaterdag van de maand uitgezonden van 14.00-15.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 21 juni 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×