‘Door de Mangel' ontvangt toekomstig cafébaas

Op de langste dag van het jaar was Lynn van de Polder de 312e gast in de Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’. Zij werd gevraagd door haar hartsvriendin die zij al kent sinds de basisschool. Lynn werkt op een notariskantoor en volgt een opleiding notarieel recht en rechtsgeleerdheid. Daarnaast kennen we haar als de zangeres Evelynn die regelmatig begeleid wordt door haar vader. Zij omschreef zichzelf als zorgzaam, sociaal en paniekerig.

Ook Lynn is opzoek gegaan naar een opvolger en die heeft zij gevonden in de persoon van Robin Cardoso de Bastos. Zij kent hem ook vanaf de basisschool en spreekt hem nog regelmatig. Robin is bezig met het openen van een café in Mijdrecht. Van de Polder wil graag weten wat hij voor ogen heeft met zijn café en wat zijn doelen zijn. Dit en meer hoor je maandag 28 juni vanaf 19.00 uur.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Robin Cardoso de Bastos | eigen foto

Gepubliceerd: 24 juni 2021 om 19:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×