'R.A.P.' sluit politiek jaar af met panel

De laatste RAP uitzending van dit vreemde politieke jaar is op woensdag 30 juni met twee panelleden in de studio: Jaap Overbeek en Joop Kok. Samen met Erik Kreike en Sem van Hest bespreken zij het afgelopen politieke jaar en wellicht een eerste blik op de verkiezingen van maart.

Heeft u vragen voor Jaap Overbeek of Joop Kok? Stuur uw vraag dan naar sem@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending met 0297-325858.

‘Radio Aalsmeer Politiek’, kortweg RAP is het politieke achtergrond programma bij Radio Aalsmeer. In het programma dat gemaakt wordt door politicoloog Erik Kreike en presentator Sem van Hest, wordt regelmatig het debat gevoerd met vertegenwoordigers van de lokale partijen en het college van burgemeester en wethouders.

Radio Aalsmeer Politiek’ wordt twee keer per maand op woensdag uitgezonden tussen 19.00 en 20.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Foto: Sem van Hest en Erik Kreike (r) | © Radio Aalsmeer (Arjen Vos)

Gepubliceerd: 24 juni 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×