Tour de France en sport in 'Sem op Zaterdag'

Juli is niet alleen de vakantiemaand, maar vooral ook de sportmaand met o.a. de Tour de France die aardig op gang komt. Voor Sem is dat een reden om een uur lang het Franse chanson te laten horen. Plus een uur sport in de muziek. Kortom zoals altijd: een lekker begin van de zaterdag.

Sem van Hest, de Limburgse Aalsmeerder, trakteert iedere zaterdag de luisteraars op soms onnavolgbare wijze op heerlijke muziek en bijzondere gasten. Zijn keuzes zijn wat betreft inhoud, artiest of titel vaak gerelateerd aan de actualiteit en worden relaxed en informatief toegelicht. Alle genres en dus muziek van alle continenten komen gevarieerd aan bod met een accent op ‘licht verteerbaar’.

Sem op Zaterdag wordt iedere zaterdag uitgezonden tussen 10.00 en 12.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 28 juni 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×