'Sport & Co' ook op Radio Aalsmeer

Zondag 4 juli vanaf 19.00 uur start ‘Sport & Co’ op Radio Aalsmeer. In het programma, een samenwerking met Rick FM, zijn interviews te beluisteren die eerder bij onze collega’s in Uithoorn zijn uitgezonden. Veel onderwerpen zijn ook interessant voor de Aalsmeerse luisteraar: zo kunt u aanstaande zondag luisteren naar de start van een reeks interviews met Wim van Zwieten en Hans van Kasteren van RKDES over de nieuwe opzet van hun jeugdvoetbalopleiding.
Verder is kinderfysiotherapeut Corien Baaijens te horen met kinderbeweegtips, belt Jan Willer Mijderwijk over de wielerronde van de Stelling van Amsterdam en vertelt Tom Verhoek over Voetjebal in Aalsmeer en Uithoorn.
De komende weken zullen ook o.a. wandelcoach Henk de Vries, gymleraar Tim Verlaan en talentcoach Peter Zijerveld te horen zijn met interessante verhalen en tips. Ook is er regelmatig aandacht voor sportevenementen in de omgeving
Sport & Co zal de komende drie maanden elke zondag worden uitgezonden tussen 19.00 uur en 20.00 uur op Radio Aalsmeer.
Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 28 juni 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×