Edo Plantinga over Demodam in 'Blikopener Radio'

Maandag 5 juli is er weer een nieuwe ‘Blikopener Radio’ met als gast Edo Plantinga. Hij helpt bij het organiseren van Demodam. Dat is een fictieve gemeentewebsite die laat zien welke herbruikbare open source producten en diensten er beschikbaar zijn voor gemeenten. Zeker in deze tijd waar de overheid hulp kan gebruiken bij de digitalisering van diensten een belangrijk initiatief dat iedereen raakt.

Daarnaast natuurlijk weer verassende inzichten van een van onze vaste columnisten en vertelt Esther Gons wat haar opvalt in de wereld van innovatie. Het is nog steeds lang licht dus tijd genoeg om te luisteren naar weer een verrassende uitzending van ‘Blikopener Radio’!

Blikopener Radio‘ wordt iedere maandag uitgezonden tussen 18.00 en 19.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Lennart Bader (l) en Esther Gons | © Radio Aalsmeer (Arjen Vos)

Gepubliceerd: 28 juni 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×