Rapper te gast in laatste ‘Door de Mangel' voor de zomerstop

Op maandag 28 juni was Robin Cardoso de Bastos de 313e gast in ‘Door de Mangel’. In de wekelijkse talkshow vertelde de Aalsmeerder dat hij bezig is een modern bruin café te openen in Wilnis. Na enige ervaring opgedaan te hebben in De Praam, is hij nu aan het verbouwen en wil binnen een paar weken knallend de deuren openen. De liefhebber van varen en vissen omschreef zichzelf als chaotisch, druk en betrouwbaar.

Na enig zoeken heeft ook Cardoso de Bastos een opvolger gevonden. Toen hij Rik Spaargaren benaderde reageerde deze rapper direct enthousiast. Robin heeft een tijd met hem samengewerkt en hij was altijd trots op zijn werk. Robin wil graag van ViezeRik weten of hij echt wil doorzetten met zijn muziekaspiraties en waar hij dan over zo’n vijf jaar zal staan. Dit en meer hoor je maandag 5 juli vanaf 19.00 uur.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: (Vieze)Rik Spaargaren | eigen foto

Gepubliceerd: 30 juni 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×