Mozart in de spotlight in 'Intermezzo'

‘Intermezzo’ staat maandag 5 juli in het teken van de componist W.A. Mozart. Hij was een veelzijdig componist die op uitzonderlijk jonge leeftijd viool, klavecimbel en orgel speelde. In het te korte leven heeft Mozart een fenomenaal oeuvre nagelaten. Keuze te over voor romantiek op een, wellicht zwoele, zomeravond. Speciaal voor genieters!

‘Intermezzo’ wil klassieke muziek meer onder de aandacht brengen van het Aalsmeerse publiek. Wekelijks zoeken programmamakers Sem van Hest en Cor Knol om de beurt de mooiste muziekstukken uit voor liefhebbers van klassieke muziek.

‘Intermezzo’ wordt iedere maandag van 21.00 – 23.00 uur uitgezonden. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Foto: Mozart

Gepubliceerd: 3 juli 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×