Voetjes van de vloer met 'Dance Night'

Het programma ‘Aalsmeer by Night’ is 8 juli voor de derde achtereenvolgende donderdag te beluisteren met een extra lange aflevering. In de zomermaanden juli en augustus komt presentator Meindert van der Zwaard regelmatig tussen 20.00 en 22.00 uur met een speciale ‘Dance Night’, een twee uur durend dansfeest op je radio met oude dansplaten en nieuwe dance tracks. Het best dansbare uit heden en verleden.

In elke ‘Dance Night’ staat een dance-artiest centraal waarvan meer muziek te horen is. Deze donderdag staat de spotlight op Dua Lipa. Verder die twee uur: het lekkerste uit 50 jaar dansmuziek. Ook in de reguliere uitzending van ‘Aalsmeer by Night’ tussen 22.00 en 24.00 uur kan nog menig dansje gedaan worden.

‘Aalsmeer by Night’ wordt iedere donderdag uitgezonden van 22.00 – 24.00 uur, maar deze week vanaf 20.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist. Volg ‘Aalsmeer by Night’ ook op Facebook.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 6 juli 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×