Sportzomer bij ‘Sem op Zaterdag’ 

Juli, niet alleen vakantiemaand, maar vooral ook sportmaand. Sem van Hest duikt voor zijn programma ‘Sem op Zaterdag’ 10 juli tussen 10.00 en 12.00 uur in de muziek horend bij de landen van de sportevenementen. Zo gaat hij Franse chansons draaien voor de Tour de France, Engelse nummers voor Wimbledon en staat hij stil bij het EK Voetbal. Zoals altijd: een lekker begin van de zaterdag.

Sem van Hest, de Limburgse Aalsmeerder, trakteert iedere zaterdag de luisteraars op soms onnavolgbare wijze op heerlijke muziek en bijzondere gasten. Zijn keuzes zijn wat betreft inhoud, artiest of titel vaak gerelateerd aan de actualiteit en worden relaxed en informatief toegelicht. Alle genres en dus muziek van alle continenten komen gevarieerd aan bod met een accent op ‘licht verteerbaar’.

Sem op Zaterdag wordt iedere zaterdag uitgezonden tussen 10.00 en 12.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 6 juli 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×