‘Door de Mangel’ op herhaling met Ruben Spaargaren

Zelfs tijdens de zomerperiode hoeft u de wekelijkse Aalsmeerse talkshow niet te missen. Gedurende het zomerreces zijn er zes herhalingen van ‘Door de Mangel’ te beluisteren. Komende maandag 12 juli zal de uitzending van 7 september jl. met Ruben Spaargaren te horen zijn.

De Aalsmeerder is bekend in de wijde omgeving als rolstoeltennisser. Hij is opgegroeid op de Uiterweg en woont nog altijd bij zijn ouders in een woonark op een jachthaven. “Lekker makkelijk als je thuiskomt en je was wordt verzorgd door je moeder”, erkende de professioneel rolstoeltennisser. Hij behaalde o.a. het zilver op het NK en is hij in voorbereiding op de Paralympische Spelen van 2021 in Tokio. Is hij nog steeds op koers om daar volgend jaar te gaan vlammen? Het antwoord op deze vraag en meer, hoor je maandag vanaf 19.00 uur.

‘Door de Mangel” is iedere maandag te beluisteren tussen 19.00 en 20.00 uur. Zoals elk programma op Radio Aalsmeer, is ook deze uitzending weer terug te luisteren via www.radioaalsmeer.nl.

Foto: Ruben Spaargaren (Aalsmeer Vandaag | Arjen Vos)

Gepubliceerd: 6 juli 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×