Sport & Co; nieuw sportprogramma

Radio Aalsmeer is een nieuw programma op de zondagavond rijker: ‘Sport & Co’. In het programma, een samenwerking met Rick FM, zijn interviews te beluisteren die eerder bij onze collega’s in Uithoorn zijn uitgezonden. Veel onderwerpen zijn ook interessant voor de Aalsmeerse luisteraar.

Zo is er een reeks interviews met Wim van Zwieten en Hans van Kasteren van RKDES over de nieuwe opzet van hun jeugdvoetbalopleiding en zullen wandelcoach Henk de Vries, gymleraar Tim Verlaan en talentcoach Peter Zijerveld te horen zijn met interessante verhalen en tips. Ook is er regelmatig aandacht voor sportevenementen in de omgeving. 

Sport & Co zal de komende drie maanden elke zondag worden uitgezonden tussen 19.00 uur en 20.00 uur op Radio Aalsmeer.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 11 juli 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×