'Dag van je leven' verrast met live optredens

Aalsmeer – De jaarlijkse botendag van Stichting Dag van je Leven kon afgelopen zaterdag niet door gaan, maar de stichting zorgde voor een gezellig alternatief. De Ons Tweede Thuis-voorzieningen werden verrast met optredens. Op maar liefst achttien verschillende plekken in Aalsmeer, Kudelstaart, Uithoorn, Hoofddorp, Nieuw Vennep, Amsterdam, Nes aan de Amstel, Badhoevedorp en Amstelveen waren er gezellige buitenoptredens van Dennis Wijnhout, Het Meezingteam, Danny van Ingen en René Eshuijs.

Het was mooi weer, overal was het een feestje ‘op afstand’ en werden de nodige polonaises gelopen. De Biezenwaard in Uithoorn wordt binnenkort nog verrast met een optreden van zangeres Sabrina Hallewas, omdat dit zaterdag niet door kon gaan.

De artiesten waren ook erg blij dat ze weer mochten optreden, want voor sommigen was dat wel even geleden. Uiteraard kregen ze hier een vergoeding voor, want ook al deden ze dit tegen een hele speciale prijs voor de stichting, optreden zorgt toch voor een groot deel van hun inkomsten. Stichting Dag van je Leven is helaas nog niet helemaal uit de kosten en hoopt dat er nog een paar donateurs hun steentje bij willen dragen.

Wilt u een kleine bijdrage doen voor dit geniet momentje voor deze speciale doelgroep? Dan kunt u doneren op het bankrekeningnummer van Stichting Dag van je Leven NL56 RABO 0314168273. Als u meer informatie wilt of een factuur, dan kunt u een mail sturen naar info@dagvanjeleven.org. Bellen kan natuurlijk ook: 06-20030134.

Foto: Zingende DJ Dennis Wijnhout | eigen foto

Gepubliceerd: 22 juni 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×