‘Door de Mangel' gaat voor goud met Kaylee en Gita

Maandag 7 juni was het smikkelen geblazen in ‘Door de Mangel’. Als 310e gast was Zoey van Toor naar de studio gekomen. De 20-jarige Aalsmeerse verzorgt de desserts in restaurant OH en is onlangs voor zichzelf begonnen als homebaker. De programmamakers konden dan ook lekker smullen van de meegebrachte brownies en blondies. Van Toor noemde zichzelf spontaan, avontuurlijk en ambitieus. Ooit hoopt zij met een foodtruck nog meer ‘Zoets van Zoey’ te verkopen.

Zoals gebruikelijk heeft Zoey ook weer voor opvolging gezorgd. Zij heeft vriendin Gita Engel en Kaylee Vermeulen als nieuwe gasten uitgenodigd voor de uitzending van 14 juni. Helaas kunnen ze niet beiden komen, maar zal Kaylee aan tafel aanschuiven. Gita en Kaylee organiseren met ‘Golden Circle’ o.a. evenementen, bijeenkomsten en workshops. Zoey wil weten hoe hun samenwerking tot stand is gekomen en wat hun toekomstplannen zijn. Dit en meer hoor je aanstaande maandag vanaf 19.00 uur.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Kaylee Vermeulen (r) en Gita Engel | eigen foto

Gepubliceerd: 7 juni 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×