'RAP' ontvangt wethouder Kabout

Op woensdag 16 juni is wethouder Bart Kabout te gast bij Erik Kreike en Sem van Hest in het politieke programma ‘Radio Aalsmeer Politiek’. Het wordt een terugblik op het bijna afgelopen politieke jaar, uiteraard bezien vanuit zijn portefeuilles, waaronder Schiphol, Jeugd(zorg), Onderwijs, Sport en Ruimtelijke Ontwikkeling.

Heeft u vragen voor wethouder Kabout? Stuur uw vraag dan naar sem@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending met 0297-325858.

‘Radio Aalsmeer Politiek’, kortweg RAP is het politieke achtergrond programma bij Radio Aalsmeer. In het programma dat gemaakt wordt door politicoloog Erik Kreike en presentator Sem van Hest, wordt regelmatig het debat gevoerd met vertegenwoordigers van de lokale partijen en het college van burgemeester en wethouders.

Radio Aalsmeer Politiek’ wordt twee keer per maand op woensdag uitgezonden tussen 19.00 en 20.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Foto: wethouder Bart Kabout

Gepubliceerd: 7 juni 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×