Edel- en glassmid Monique van der Heijdt in 'That's Life'

Donderdag 17 juni is het weer die ene donderdag van de maand en dus tijd voor kunst en cultuur. Gelukkig komt daar eindelijk weer wat in beweging. In deze uitzending hebben wij als hoofdgast Monique van der Heijdt. Zij is edel- en glassmid, maar ook creatief kunstzinnig dynamisch trainer. Met Monique gaan Jenny Piet en Dennis Wijnhout ontdekken wat kunst in de breedste zin wan het woord voor jou zou kunnen betekenen. Kortom een vrolijke dame die ook prachtige glaskunst maakt en uiteraard heeft zij de muziek uitgekozen.

Ook komt Constantijn Hoffscholte langs om over het Flower Art Museum te vertellen, maar ook over de leuke evenementen die er aan komen. Verder komen er veel kunst en cultuur weetjes langs in deze informatieve uitzending.

That’s Life wordt een keer per maand op donderdag uitgezonden tussen 20.00 en 22.00 uur. Terugluisteren kan via  uitzending gemist.

Foto: Monique van der Heijdt | eigen foto

Gepubliceerd: 14 juni 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×