'Sem op Zaterdag' op Europese rondreis

Het EK voetbal 2020 is begonnen met een rondreis langs diverse Europese steden. Dat kan ik ook, dacht programmamaker Sem van Hest. Hij zal de luisteraars zaterdagmorgen dan ook muzikaal leiden langs veel wereldsteden, maar ook langs een klein dorp of stadje tijdens ‘Sem op Zaterdag’. Een lekkere manier om je weekend te starten.

Sem van Hest, de Limburgse Aalsmeerder, trakteert iedere zaterdag de luisteraars op soms onnavolgbare wijze op heerlijke muziek en bijzondere gasten. Zijn keuzes zijn wat betreft inhoud, artiest of titel vaak gerelateerd aan de actualiteit en worden relaxed en informatief toegelicht. Alle genres en dus muziek van alle continenten komen gevarieerd aan bod met een accent op ‘licht verteerbaar’.

Sem op Zaterdag wordt iedere zaterdag uitgezonden tussen 10.00 en 12.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 14 juni 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×