De wereld van innovatie in 'Blikopener Radio'

Maandag 7 juni was Bart van den Akker te gast in ‘Blikopener Radio’.  Hij heeft het Home Computer museum opgericht. Een museum voor iedereen die meer wil weten over de geschiedenis van de computer. Ook vertelde Esther Gons over de ruimterace van miljardairs en meer over de nieuwe EU-copyright wet voor beeld en tekst. Dim heeft de uitzending afgesloten over privacy, moet de EU alternatieven bieden?

Deze uitzending is terug ter luisteren via www.radioaalsmeer.nl of via de linkinbio op Instagram; @blikopener_radio. Op maandag 21 juni is er weer een nieuwe uitzending van ‘ Blikopener’. Het blijft lang licht, dus tijd genoeg om te luisteren naar weer een verrassende blik op de wereld van innovatie!

Blikopener Radio‘ wordt iedere maandag uitgezonden tussen 18.00 en 19.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Lennart Bader (l) en Esther Gons | Arjen Vos

Gepubliceerd: 14 juni 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×