Lynn van de Polder gemangeld in ‘Door de Mangel'

Maandag 14 juni was Kaylee Vermeulen de 310e gast in de talkshow ‘Door de Mangel’. Zij is met Gita Engel midden in de coronatijd met een evenementenbedrijf begonnen. Met ‘Golden Circle’ hopen zij straks als het weer mogelijk is vele evenementen te organiseren in hun eigen bedrijfsruimte of op het water. Vermeulen noemde zichzelf een doorzetter, ongeduldig en sociaal. Naast haar werk is sport een favoriete bezigheid. Zo heeft zij skilessen gegeven en tennist zij graag.

Zoals we gewend zijn heeft ook Kaylee een opvolger gevonden. Op maandag 21 juni komt zangeres Lynn van de Polder naar de studio. Zij zal niet voor het eerst achter de microfoon kruipen, maar we hopen nu de persoon achter deze zangeres te leren kennen. Kaylee wil graag weten welk nummer zij als eerste heeft gezongen. Wanneer wist zij dat ze kon zingen? Stiekem wil Kaylee ook van haar weten wanneer ze echt doorbreekt. Dit en meer hoor je aanstaande maandag vanaf 19.00 uur.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Lynn van de Polder | eigen foto

Gepubliceerd: 16 juni 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×