'Intermezzo' geheel in teken van Brahms

‘Intermezzo’ staat maandag geheel in het teken van Brahms. Zo zal het 5e pianokwintet, zeer ingetogen en dan weer jubelend, op het bombastische af te beluisteren zijn. Door velen wordt dit kwintet beschouwd als een van Brahms’ mooiste composities. Ook de 4e symfonie zal vanaf 21.00 uur te horen zijn.

‘Intermezzo’ wil klassieke muziek meer onder de aandacht brengen van het Aalsmeerse publiek. Wekelijks zoeken programmamakers Sem van Hest en Cor Knol om de beurt de mooiste muziekstukken uit voor liefhebbers van klassieke muziek.

‘Intermezzo’ wordt iedere maandag van 21.00 – 23.00 uur uitgezonden. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 16 juni 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×