'Echt Esther' helpt je van je onzekerheid af

Donderdag 10 juni ontvangt Esther Sparnaaij journaliste en schrijfster Bernice van Leijen. Als kind was Bernice dodelijk verlegen. Als tiener werd het er niet beter op en als jongvolwassene worstelde zij nog altijd met de gevolgen van haar onzekerheid. Pas toen zij moeder was geworden, besloot zij dit probleem rigoureus aan te pakken.

Tegenwoordig geeft Bernice lezingen, trainingen en cursussen en helpt anderen om hun verlegenheid voorgoed vaarwel te zeggen. Met haar methode ‘In 11 stappen van onzeker naar zelfbewust’ heb zij al veel verlegen mensen kunnen helpen. “Het is mijn missie om zo veel mogelijk mensen te leren hoe zij van onzeker naar zelfbewust kunnen switchen. Want iedereen – daar ben ik heilig van overtuigd – kan zich van zijn onzekerheid ontdoen, zijn angsten en lage eigenwaarde de baas worden en de kleurrijke persoon worden die hij wil zijn!”

Heb jij een vraag voor Bernice? Mail deze voor donderdag naar esther@radioaalsmeer.nl.

‘Echt Esther wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Bernice van Leijen | eigen foto

Gepubliceerd: 7 juni 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×