Mozart, Brahms en Tsjaikovski in 'Intermezzo'

De vorige keer besprak Sem van Hest werken van Beethoven en Bach die in het boek “Alles begint bij Bach” van Merlijn Kerkhof belicht werden en liet die horen. Uit dit boek put Sem deze keer de hoogtepunten van de kamermuziek met o.a. Mozart, Brahms en Tsjaikovski. Kortom twee uur klassieke muziek voor de echte liefhebber.

‘Intermezzo’ wil klassieke muziek meer onder de aandacht brengen van het Aalsmeerse publiek. Wekelijks zoeken programmamakers Sem van Hest en Cor Knol om de beurt de mooiste muziekstukken uit voor liefhebbers van klassieke muziek.

‘Intermezzo’ wordt iedere maandag van 21.00 – 23.00 uur uitgezonden. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Foto: Mozart | Pixabay

Gepubliceerd: 4 juni 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×