Zoete lekkernijen van Zoey in ‘Door de Mangel'

Maandag 31 mei was de Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’ als vanouds weer eens live vanuit de studio van Radio Aalsmeer. Joany Voorn was deze keer de gast die gemangeld werd. De Kudelstaartse runde aan aantal jaren op succesvolle wijze restaurant Jones, maar maakte een carrièreswitch en startte midden in de coronapandemie een massagesalon aan huis. Zij zette een pipowagen in de tuin en kan nu leven van het geven van massages.

Natuurlijk heeft Joany ook weer een nieuwe gast uitgenodigd voor de uitzending van 7 juni. Dan komt de 20-jarige Zoey van Toor naar de studio. Zij is homebaker van beroep en is een eigen bedrijfje gestart: ‘Zoets van Zoey’. Joany is erg benieuwd wie de persoon achter deze lekkernijen is en hoe het nu gaat met haar onderneming. Dit en meer hoor je aanstaande maandag vanaf 19.00 uur.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Zoey van Toor | eigen foto

Gepubliceerd: 3 juni 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×