Kruising Legmeerdijk-N196 dicht

Aalsmeer – De provincie Noord-Holland werkt aan de kruising van de Burgemeester Kasteleinweg en de Legmeerdijk tussen de gemeenten Aalsmeer en Uithoorn. Voor deze werkzaamheden wordt de kruising in de nacht van 17 op 18 juni afgesloten voor al het verkeer. Verkeer wordt omgeleid en moet rekening houden met extra reistijd.

De provincie legt een fietstunnel aan onder de Legmeerdijk, zodat (brom)fietsers straks zonder verkeerslichten in een keer veilig kunnen doorrijden. De aannemer is half april gestart met het eerste deel van de fietstunnel. Nu de aannemer aan de andere helft van de tunnel gaat werken, wordt de verkeerssituatie omgedraaid. Hiervoor is een nachtafsluiting noodzakelijk. In de nacht van donderdag 17 op vrijdag 18 juni is het kruispunt Burgemeester Kasteleinweg – Legmeerdijk afgesloten voor alle vormen van verkeer. De afsluiting duurt van 20.00 tot 6.00 uur. Na deze nachtelijke afsluiting rijdt het verkeer over het nieuwe dek van de fietstunnel en wordt aan de andere zijde de fietstunnel gebouwd.

Omleiding wegverkeer
Tijdens de nachtelijke afsluiting rijdt doorgaand verkeer bij Uithoorn en Hoofddorp via de N201. Bestemmingsverkeer van en naar Aalsmeer rijdt via de Zwarteweg, Molenvlietweg en de Middenweg richting de N201. Bestemmingsverkeer van en naar Kudelstaart maakt gebruik van de Bachlaan, Kudelstaartseweg en Zwarteweg. Voor fietsers blijft de omleidingsroute via het terrein van Royal Flora Holland gelden.

Gepubliceerd: 14 juni 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×